takatuka
català | castellano

Francesc Rovira

Francesc Rovira i Jarque (Barcelona, 1958) inicia la seva trajectòria professional fent dibuixos per a fulletons, revistes i treballs publicitaris. L’any 1982, l’editoral Barcanova l’hi encarrega les il.lustracions del que serà el seu primer llibre. A partir d’aquí comença a dedicar-se professionalment al món de la il.lustració, principalment per a infants i joves, fent dibuixos per a revistes, llibres de text, llibres educatius i contes per a diferents editorials. També col·labora amb empreses dedicades als jocs educatius.

Ha fet treballs de divulgació i publicitat per als ajuntaments de Cornellà, Barcelona i Sitges, els Bombers i Guàrdia Urbana de Barcelona, la Fundació Puigverd, l’Associació Catalana pel Desenvolupament, CEAPA, AECC, l’obra social de La Caixa i l’Auditori de Barcelona, i ha il·lustrat jocs per l’empresa Educa. Ha treballat pel diari EL País, la revista El Tatano i fa col·laboracions esporàdiques a la revista Cavall Fort i al diari local L’Eco de Sitges.

A part de la seva feina com a dibuixant i il·lustrador, amb mes de tres-cents setanta llibres publicats i traduïts a diferents idiomes, continua fent dibuixos per a tot tipus de publicacions i també exposicions periòdiques, tan col·lectives com individuals, de treballs publicats i d’obra inèdita.

 

Premis i mencions:

 

 

Llibres a Takatuka:

La Quima ha perdut la son

Takatuka novel·les
Text: Roser Ros

La Quima juga amb la seva ombra

Takatuka novel·les
Text: Roser Ros