takatuka
català | castellano

Nerina Canzi

Nerina Canzi va néixer a l’Argentina. L’any 1980 es va llicenciar com a professora de Dibuix i Pintura a l’Escuela Nacional de Bellas Artes Prilidiano Pueyrredón. També ha estudiat Lletres a la Universitat de Buenos Aires. Des de sempre ha treballat fent murals i pintura decorativa (podeu veure les seves obres a la pàgina www.paspartus.net).

 L’any 2013 va començar a entrar al món de la il·lustració. Va assistir al taller de la professora Mònica Weiss, i l’any 2014 va començar a treballar en aquest camp professionalment. Ha treballat, entre d’altres, per a les editorials Quipu (Argentina), SM (Argentina i Puerto Rico), Sudamericana (Penguin Random House, Argentina), Atlántida (Argentina), Norma (Mèxic), Letra Impresa (Argentina), Puerto de Palos (Macmillan, Argentina), Tragaluz Editores (Colòmbia), Ed. Eudeba (Argentina), Estación Mandioca (Argentina), Terramar Ediciones (Argentina), Ed. Kalimat (Emirats Àrabs), Lantana Publishing (Regne Unit).

 Va rebre el Premio Nacional Latinoamericano de Literatura Infantil y Juvenil per la il·lustració de La hormiguita viajera (2015).

 Va viure tres anys a Itàlia i catorze a Barcelona. L’any 2006 va tornar a l’Argentina, on resideix actualment.
 

Llibres a Takatuka:

Em pica el nas de la veïna

Takatuka àlbums
Text: Carles Sala i Vila