«La venjança de l’Oinc» i «En Marc i en Moha», finalistes del XX premi Atrapallibres

20 juny, 2024

La comissió d’experts que tria les obres finalistes del premi Atrapallibres, aquest any n’ha seleccionat dues de Takatuka en la categoria de 10 anys per la propera edició. Es tracta de la novel·la juvenil La venjança de l’Oinc i el còmic En Marc i en Moha.

Aquestes obres han estat escollides d’entre tota la producció de literatura infantil i juvenil publicada en català durant l’any 2023, per tant, representa un important reconeixement del nostre treball editorial. Els títols guanyadors no els sabrem fins el juny de 2025, però el sol fet d’haver estat seleccionats, per a nosaltres ja és un gran premi!

El premi

El Premi de literatura infantil Atrapallibres, convocat pel Consell Català del Llibre infantil i Juvenil (Ibbycat), és una activitat de foment de la lectura que convida els joves lectors catalans entre 9 i 12 anys a esdevenir el jurat d’aquest premi literari. Cada any hi participen gairebé 11.000 infants i joves, que llegeixen tres llibres de la categoria que els hi correspon segons l’edat i, amb la seva puntuació, acaben elegint quina s’emporta el premi.

Moltes gràcies a tots i totes les que feu possible aquest premi! Felicitats a totes les editorials finalistes!