• 32 pàgines | 18 x 24,5 cm | cartoné
  • Traducció: Pere Comellas Casanova
  • ISBN: 978-84-92696-59-8
  • Takatuka No ficció

Jocs d’Àsia Jocs tradicionals per fer i compartir

13,50 

A descobrir l’univers dels jocs d’enigma, de reflexió i d’estratègia: a això ens convida Va­lérie Karpouchko. Subtils i apassionants, les regles d’aquests jocs de diferents països asiàtics són senzilles d’entendre i us permetran jugar amb la família o amb els amics, a més de poder-vos fer vosaltres mateixos els taulers de joc i les fitxes. Aquí hi trobareu jocs com el go, el gomoku ninuki, el dou shou qi, el shap luk kon tseung kwan, el tangram, el pachisi, el xiang qi, el bagh chal, el perali kotuma, el moksha pata­mu i l’origami, uns jocs diferents i originals.

Ressenyes

«¿Te imaginas juegos de mesa con tigres y leones, elefantes y ratones? ¿O juegos de rol que puedas elaborar de forma sencilla, y que en cada partida puedas cambiar y elegir ser el general o el ejército rebelde? ¿Y qué te parece un puzle que se pueda solucionar de 15.000 formas distintas? Esos juegos existen. De China a Japón, de la India al Nepal, los asiáticos llevan miles de años desarrollándolos y divirtiéndose con ellos a todas las edades. Aprende a fabricarlos tú mismo, descubre sus reglas y sus trucos.» SOL (Servicio de Orientación de Lectura)

«Veo “Juegos de Asia” como un volumen curioso para padres e hijos (o gente a la que le gusten las manualidades), para que hagan el juego juntos y luego lo compartan con su propio ingenio o el azar». Anika Lillo, Anika entre libros

Veure més