• 32 pàgines | 21,5 x 26 cm | cartoné
  • Traducció: Pere Comellas Casanova
  • ISBN: 978-84-92696-16-1
  • Takatuka Còmic

L’abominable llop amable

15,00 

I si el llop no fos tan dolent com diuen? En format de Còmic i amb un llenguatge fresc i atrevit, BenLebègue revisa, reescriu i actualitza sis contes populars que tenen de protagonista un llop per tal d’intentar posar al seu lloc la veritat sobre aquest personatge tan desprestigiat en els nostres contes. Unes històries divertides, que faran riure igual els petits i els grans, amb una lectura nova i actual de contes com «La Caputxeta Vermella», «Els tres porquets», etc.

Ressenyes

«El llop no hi pot fer res: els llops tenen mala fama des de sempre, i costa molt fer canviar les mentalitats... BenLebègue, però, encara el problema amb fermesa [...]. Amb unes poques pàgines per a cada història, reprèn i capgira hàbilment els contes i les llegendes de la infància. [...] I el llop Lluís, que s’ha tornat vegetarià i romàntic, sempre se’ns fica a la butxaca. [...] De manera subtil, l’escenari i el disseny oscil·len constantment entre la història infantil i l’àlbum per a adults. [...] El llop es veu confrontat als prejudicis, al capitalisme desbocat, a la màfia local i a la infantesa maltractada [...] I aquest doble nivell de lectura dóna profunditat crítica i un càustic humor negre a tot el conjunt», Mathieu Laviolette-Slanka, Evene.

«Us presentem un recull de còmics que tracta dels prejudicis. Des de temps literaris remots, el personatge (o el símbol) del llop s’associa a la maldat, a la crueltat, a la barbàrie, al poder despòtic o als més baixos instints. Precisament contra tot això es rebel.la BenLebègue. Ens presenta 6 històries en les quals el protagonista és un llop amable. Aquest personatge estrany, contrari a la seva naturalesa literària, apareix amb una impossibilitat d’integrar-se en el context dels contes on tradicionalment ha estat dolent.», Xevi Noya, Llibreria Robafaves.

Veure més