Pipocas? Què és això?

15,00 

En Nuno és de Barcelona, i una mica del Brasil i també una mica d’Alemanya… A casa seva es parlen tres llengües: el català, el portuguès i l’alemany. En Nuno les parla totes tres, però a vegades s’embolica, i n’està fart. Un bon dia decideix que només parlarà la llengua que parlen els seus amics, el català, per estalviar-se problemes. Fins que arriba a casa dels veïns una nena moçambiquesa.

Una historia perquè els més menuts no se sentin estranys pel fet de parlar més d’una llengua, i aprenguin a valorar el gran tresor que és dominar-ne unes quantes.

Ressenyes

Àlbum il·lustrat amb el qual Stefanie Pfeil s’estrena com a escriptora, d’il·lustracions llampants de tècnica mixta i millors que el text.
Història sobre la riquesa del multilingüisme basada en la realitat de Pfeil, la qual té un fill que parla català, castellà, portuguès i alemany.» Laia Ventura, Faristol

«Aquest llibre ensenyarà als més petits a acceptar i valorar el que representa per a una persona poder parlar diverses llengües. Un luxe que cal saber apreciar en tot el seu abast. Això sí, s’ha de llegir el conte fins al final per saber què són les pipocas.» María Dolores García Pastor, Anika entre libros

Veure més