• 24 pàgines | 20 x 19 cm | cartró
  • Traducció: Anna Soler Horta
  • ISBN: 978-8417383-30-5
  • Takatuka No ficció

Tu aquí dins i jo aquí fora Jocs per acompanyar l'embaràs

14,00 

L’embaràs de la mare és un fet emocionant i misteriós: com viu un bebè a la panxa de la mare? Això és el que la mainada pot descobrir en aquest llibre a través de jocs. Les nou activitats que es proposen serveixen perquè els nens i les nenes puguin fer amb la família el seguiment de com es desenvolupa el bebè. Què sent el bebè a la panxa de la mare? Veu alguna cosa? Com és de gran? Una aproximació a la vida de la germaneta o del germanet amb tots cinc sentits.

Fer partícips nens i nenes de la vida del bebè des de l’estat embrionari no només servirà per ampliar els seus coneixements, sinó que els ajudarà a establir un vincle previ i a acceptar-los dins la família. Les activitats que es proposen són fàcils d’organitzar i garanteixen una tarda de jocs divertida.

Ressenyes

«Una insólita idea para que el hermano mayor sea partícipe y aprenda curiosidades acerca de esta misteriosa etapa». XXXV Muestra del Libro Infantil y Juvenil 2019, Comunidad de Madrid

«Vols ajudar el teu fill o filla a entendre com se sent el seu germanet o germaneta a la panxa de la mare? Amb aquest llibre per compartir, descobrireu plegats tot el procés de l’embaràs, amb tots els sentits, a través del joc i l’experimentació, activitats que serviran per crear vincles previs i una millor acceptació de l’arribada del nadó.» Guia de literatura infantil i juvenil Estiu 2019 (Biblioteques públiques de les comarques gironines)

«Tant les fotografies com la veu narradora que explica, interpel·la i proposa al germà gran són d’una gran sensibilitat i claredat. Un llibre excel·lent, sens dubte, que ajudarà a establir vincles entre el d’aquí dins i els futurs germans de fora.» Glòria Gorchs, Faristol

Veure més