Política de privacitat

Totes les dades personals obtingudes per Takatuka S.L. gaudeixen de totes les garanties de Confidencialitat i Seguretat. Respecte a això us informem del següent: En compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic (LSSI), Takatuka S.L. us informa que les dades facilitades a través d’aquest formulari seran incorporades a les nostres bases amb l’única finalitat de poder donar resposta a les vostres sol·licituds d’informació i observacions.

Seguretat aplicada a les dades de caràcter personal

En el moment de registrar-vos o comprar a www.takatuka.cat, haureu d’especificar el vostre nom i cognoms, domicili, adreça de correu electrònic i número de telèfon. És possible que Takatuka S.L. faciliti el vostre número telefònic al servei de missatgeria amb la finalitat de tramitar la vostra comanda de manera ràpida i correcta.

Les operacions de pagament en línia a través de la passarel·la de pagament es realitzen mitjançant un servidor segur. La web www.takatuka.cat no emmagatzema les dades corresponents a la vostra targeta de crèdit. El programari d’aquest servidor codifica la informació referent a la vostra targeta i us garanteix la màxima confidencialitat i seguretat.

Així mateix, i d’acord amb el que disposa l’article 9 de la Llei orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, disposem d’estrictes procediments de seguretat relatius a l’emmagatzematge i revelació de dades amb la finalitat d’evitar qualsevol mena d’intrusió. Per això, i en compliment del que s’estableix en aquesta llei, www.takatuka.cat us informa que, una vegada introduïdes les vostres dades personals en el formulari de registre, aquestes seran incorporades a una base automatitzada.

Newsletter

Takatuka S.L. ofereix de manera gratuïta el servei de Newsletter als usuaris i usuàries, servei que consisteix en l’enviament periòdic de notícies i comunicacions comercials relacionades amb l’editorial. Podreu donar-vos de baixa del servei en qualsevol moment prement l’enllaç que apareix al final del missatge d’actualització que rebreu en el vostre correu electrònic, o bé exercint el vostre dret de rectificació, supressió, limitació o oposició davant Takatuka S.L. de la manera ja esmentada en matèria de protecció de dades.

Quan els o les visitants deixen comentaris en el web, recopilem les dades que es mostren en el formulari de comentaris, així com l’adreça IP de la persona visitant i la cadena d’agents d’usuari del navegador per a ajudar a la detecció de correu brossa.

Una cadena anònima creada a partir de la vostra adreça de correu electrònic (també anomenada hash) pot ser proporcionada al servei de Gravatar per veure si l’està utilitzant. La política de privacitat del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Després de l’aprovació del vostre comentari, la imatge del vostre perfil serà visible per al públic en el context del vostre comentari.

Mitjans

Si pugeu imatges a la web, és recomanable que eviteu que tinguin dades d’ubicació (GPS EXIF) incloses. Els visitants del web poden descarregar i extreure qualsevol dada d’ubicació de les imatges del web.

Galetes

Si deixeu un comentari en el nostre web, podeu triar guardar el vostre nom, adreça de correu electrònic i web en les galetes. Això és per a la vostra comoditat, perquè no hagueu de tornar a omplir les dades quan deixeu un altre comentari. Aquestes galetes tindran una durada d’un any.

Si teniu un compte i us connecteu a aquest web, instal·larem una galeta temporal per a determinar si el vostre navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i s’elimina en tancar el navegador.

Quan accediu, també instal·larem diverses galetes per a guardar la vostra informació d’accés i les vostre opcions de visualització de pantalla. Les galetes d’accés duren dos dies, i les galetes d’opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu «Recorda’m», el vostre accés seguirà actiu durant dues setmanes. Si sortiu del vostre compte, les galetes d’accés s’eliminaran.

Si editeu o publiqueu un article es guardarà una galeta addicional en el vostre navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’ID de l’article que acabeu d’editar. Caduca després d’un dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles d’aquest web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres webs es comporta exactament de la mateixa manera que si la persona visitant hagués visitat directament aquests altres webs.

Aquests webs poden recopilar dades sobre vós, utilitzar galetes, incrustar un seguiment addicional de tercers, i supervisar la vostra interacció amb aquest contingut incrustat, incloent el seguiment de la vostra interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i està connectat a aquest web.

Amb qui compartim les vostres dades

Si sol·liciteu un restabliment de contrasenya, la vostra adreça IP serà inclosa en el correu electrònic de restabliment.

Quant de temps conservem les vostres dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves metadades es conserven indefinidament. Això és perquè puguem reconèixer i aprovar comentaris successius automàticament, en lloc de mantenir-los en una cua de moderació. De les persones usuàries que es registren en el nostre web (si n’hi ha), també n’emmagatzemem la informació personal que proporcionen en el seu perfil d’usuari. Tots els usuaris i usuàries poden veure, editar o eliminar la seva informació personal en qualsevol moment (però no poden canviar el seu nom d’usuari o usuària). Els administradors del web també poden veure i editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte o heu deixat comentaris en aquest web, podeu sol·licitar rebre un arxiu d’exportació de les dades personals que tenim sobre vós, incloent-hi qualsevol dada que ens hagueu proporcionat. També podeu sol·licitar que eliminem qualsevol dada personal que tinguem sobre vós. Això no inclou cap dada que estiguem obligats a conservar amb finalitats administratives, legals o de seguretat.

On s’envien les vostres dades

És possible que els comentaris dels visitants siguin revisats per un servei de detecció automàtica de correu brossa.