Takatuka a la llista dels millors llibres de 2020 de la Biblioteca Pública de Nova York

2 desembre, 2020

Cada any la Biblioteca Pública de Nova York presenta una selecció dels millors llibres de 2020 disponibles en el seu catàleg. Recomanacions literàries per a nens, adolescents i adults, seleccionades per les seves bibliotecaris experts, que abasten ficció, no ficció, novel·les gràfiques, poesia, llibres per a nens en espanyol i molt més. Com sempre destaquen 10 llibres en cinc categories diferents.

Fa uns dies es va donar a conèixer la notícia, i vam saber que dos dels títols recentment publicats a Takatuka estan entre els millors llibres d’aquest any segons la Biblioteca Pública de Nova York

Per un costat, trobem La banyera de Lisa Biggi amb il·lustracions de Paloma Corral que ha estat triat en la categoria «Els 10 millors llibres per edats de 0-12».

A més, encapçala la llista d’Altres llibres notables el nostre No llepis aquest llibre!, escrit per Idan Ben-Barak i il·lustrat per Julian Frost.

Mencions que ens emocionen, tant com el discurs que va fer Camila Franco Díaz, responsable de comunicació de la Biblioteca Pública de Nova York.

«La lectura ha estat un gran vehicle aquest any, més que en memòria recent, per transportar-nos a un lloc segur, ple d’aventura, i també per trobar-nos cara a cara amb personatges en dol i augmentar el nostre sentit d’empatia. Entre els més de 300 llibres que el comitè va llegir el 2020, els següents van ser seleccionats com els millors, els més entretinguts, amb humor i plens d’amor. Tant de bo que els gaudeixin! »