Takatuka dins de la selecció el FLIC Recomana 2021

5 gener, 2021

Iniciem l’any amb una molt bona notícia, des del FLIC, festival de literatura i arts infantil i juvenil, ens han comunicat que dos llibres de Takatuka formaran part de la selecció literària de la 11a edició del FLIC Festival, l’àlbum il·lustrat Dolent i la novel·la juvenil Un indi com tu i com jo.

A cada nova edició, el FLIC Festival tria una selecció de títols que són l’ànima de la seva programació. Són llibres que formen part de les Experiències Literàries del FLIC, una proposta de joc vivencial i artístic que programa tant per al públic familiar com per al escolar dins el Festival i també en altres espais culturals, escoles i biblioteques de tot el territori. Amb aquesta proposta arriben anualment a més de 20.000 persones i pel festival passen més de 2.000 alumnes d’unes 30 escoles. La selecció FLIC Recomana de cada edició gira al voltant d’un tema diferent, i aquest any el tema és “Ficcions”. En la selecció de llibres del FLIC11 han participat 10 festivals i associacions literàries nacionals i internacionals de referència, i també 35 editorials, entre les quals es troba Takatuka.

Finalment, el comitè d’experts format per Amalia Ramoneda (Associació Rosa Sensat), Javier Flor (Revista Baldufa) i Roser Ros (Tantàgora) ha escollit 40 títols, 10 per cada categoria. Dins de la categoria “TASTAR LA POR. Relats de perills inspirats en la realitat, o no” han triat de forma destacada: DOLENT de Lorenz Pauli & Kathrin Schärer. I dins de la categoria “EN CLAU D’AVENTURA. Secrets encoberts, peripècies, riscos, finals incerts” trobem: UN INDI COM TU I JO d’Erna Sassen & Martijn van der Linden