takatuka
català | castellano

Agenda d’octubre d’activitats literàries de Takatuka


Quan arriba la tardor ve de gust quedar-se a casa llegint un bon llibre, però al carrer també hi ha propostes molt interessants, sobretot a les biblioteques i llibreries. Aquest mes d’octubre ens trobareu a:
 
Dissabte 12 d’octubre a les 18h
La Carbonera – Llibreria del Poble Sec
Carrer Blai número 40 local Barcelona
Amb Un mar de plàstics
Xerrada per a totes les edats
Activitat gratuïta
 
La cultura dels plàstics
 
Parlem de contaminació a La Carbonera Els plàstics, sorgits inicialment per protegir la caça d’animals, són actualment un dels problemes mediambientals més importants de tots els temps. Les tones de plàstic que es produeixen i de les quals se’n fa mal ús, està omplint els mars i oceans d’un material que pot perdurar durant segles. Els seus devastadors efectes només s’han començat a descobrir.
 
 
Si vols aprendre sobre l’origen dels plàstics, què està passant i, el més important, com ajudar a preservar la natura i la nostra salut, no et perdis “La cultura dels plàstics”.
 
Xerrada impartida per la doctora en biologia marina Eve Galimany.
 
 
Dimarts 22 d’octubre a les 18h
Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz
Sala d’actes – Planta baixa
Carrer Joncar, 35 Barcelona
Amb Lota, la catxalota
Presentació per a totes les edats
Activitat gratuïta fins a completar aforament
 
Presentació Lota, la catxalota
 
També amb la contaminació dels mar com a tema de fons, presentem el llibre Lota, la catxalota. Ho farem molt ben acompanyats del Col·lectiu Rosa Sardina, format per les dotze il·lustradores que han fet possible la part gràfica d’aquest llibre, i l’escriptora Roser Rimbau.També hi serà present l’Ignasi Blanch, coordinador de l’Àrea d’Il·lustració de Escola de la Dona, que n’ha sigut el seu mentor. Tots junts conversarem sobre el procés creatiu i de tots els temes i reflexions que han sorgit durant la creació d’aquest llibre coral.
 
 
» Amb la presència de les autores
» Organtiza: Llibreria La Petita i Takatuka
 
 
 
Dimarts 26 d’octubre a les 18h
Llibreria Sendak
Carrer Córsega, 461 Barcelona
Amb El nostre circ
Activitat de taller a partir de 4 anys
Activitat gratuïta
 
El nostre circ, una història sobre qui volem ser i com arribar-hi
 
Els artistes d’aquest circ comparteixen un secret: malgrat els seus triomfs a l’arena, tots somien a fer altres números de l’espectacle. Al pallasso li encantaria enfilar-se al trapezi, la trapezista frisa per fer malabars, la malabarista somia a ser la dona bala…
 
Per sort, entre tots ells hi ha una nena que també té un secret: li agradaria fer de presentadora del circ. «I si muntem un circ on cadascú pugui complir els seus somnis?», els proposa. El dia de l’estrena no tot va sortir rodó, però per fi l’elencsencer va ser qui volia ser.
 
L’Anna Aparicio, il·lustradora d’aquest àlbum vindrà a la llibreria a explicar-nos com, ajudant-se els uns als altres, va néixer El nostre circ i farà un taller per fer una figura mòbil de un personatge del circ.
 
 
Més info