takatuka
català | castellano

Agenda de desembre d’activitats literàries de Takatuka


El mes de desembre entre festius i festes de Nadal sembla curt, però a nosaltres se’ns ha girat molta feina amb la Lota i el col·lectiu Rosa Sardina que neden per tot arreu sense parar. Però també amb els nostres amics d’¡Àlbum!. Aquest mes ens trobareu a:

 

Dimarts 10 de desembre a les 18h

Biblioteca Can Rajoler de Parets del Vallès

Amb Lota, la catxalota

Hora del conte per a totes les edats

Activitat gratuïta fins a completar aforament

 

Presentació Lota, la catxalota

Hora del conte i presentació del llibre infantil Lota, la catxalota del col·lectiu Rosa Sardina i Roser Rimbau. A càrrec de MON MAS

Més info 

 

Dissabte 14 i diumenge 15 de desembre

Festival Chavea 2019

en el Museo Memoria de Andalucía

Amb Un mar de plásticos i Lota, la cachalota

Preu de la entrada 7 €

 

Festival Chavea 2019

Un Festival de literatura i arts per a famílies que es celebra a Granada. Els nens i nenes de totes les edats trobaran aquí diferents experiències literàries per gaudir en família. Música, ciència, dansa, arts plàstiques .... i molt més.

Takatuka participarà en l'activitat d'Un mar de gente. Una proposta desenvolupada per Nómadas. L'objectiu és el de generar vivències estètiques que impliquin els diferents sentits per apropar l'art a totes les persones. Aquestes tenen l'oportunitat de formar part de l'obra, de submergir-se en ella, d'habitar-i de transformar-la. 

Més info

 

Dissabte 14 a les 18h i a les 19:15h

Biblioteca Pública de San Juan de Burgos

Taller infantil

Amb Lota, la cachalota

Activitat taller per a nens i nenes de 3 a 7 anys

Activitat gratuïta amb prèvia inscripció

 

 

Un mar limpio para Lota, la cachalota 

Dins les Jornadas de Ilustración 2019 “Ilustra el cambio: dibujamos para cambiar el mundo” de Burgos el col·lectiu Rosa Sardina realitzarà un conta contes de Lota, la cachalota i a continuació, les autores faran un taller infantil d’il·lustració per a nens i nenes de 3 a 7 anys. A on se’ls proposarà crear un amic per a la Lota, que l’ajudi a netejar el mar de residus plàstics. 

Més info 

 

Del 13 al 15 de desembre

Festival i Fira del llibre il·lustrat Baba Kamo

al Centre del Carme Cultura Contemporània

Activitat gratuïta

 

Amb l’expositor d’¡Àlbum!

Baba Kamo és una iniciativa de caràcter anual organitzada per l’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV) i la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) per a promoure el llibre il·lustrat en tots els seus vessants. Un punt de trobada on visibilitzar el treball dels professionals, avivar la creació interdisciplinària i fomentar l’esperit crític i la sensibilitat estètica. Trobareu els nostres llibres a l’expositor d’¡Àlbum!

 

Més info

 

El 13 i 14 de desembre

Universidad de Zaragoza (Zaragoza)

El Fòrum ‘El Álbum en el Aula’

Dirigit a professionales del món de l’educación i la LIJ

60 € inscripció

 

A ciencia incierta

Converses sobre el llibre àlbum, la mediació lectora i el coneixement del món. Una oportunitat per descobrir tot el que el llibre àlbum pot aportar a l'educació de la sensibilitat artística i literària així com en el foment de la lectura. Un espai de diàleg entre els professionals del llibre àlbum i tots aquells que, d'alguna manera, tenen un paper rellevant en la formació de lectors. Organitzat per ¡Àlbum! 

Més info

 

Dissabte 28 de desembre

Llibreria La Contra de Sort

Taller La Carta

Activitat gratuita

 

Taller de La Carta amb Roser Rimbau i Carlos Amalrich a "La contra. Contrabandistes de lletres", llibreria efímera de Sort.

Més info

 

Us hi esperem!