takatuka
català | castellano

Takatuka celebra el Dia Internacional de la Dona


S'apropa el Dia Internacional de la Dona, el 8 de març, i a Takatuka ens fa il·lusió celebrar-ho d'una forma ben especial.
 
En les properes setmanes a través del nostre compte d'Instagram @takatuka anunciarem diferents sortejos del llibre El vermell mola en iniciatives que treballen per crear una nova consciència sobre el tema del cicle menstrual.

Amb cada proposta podreu guanyar un súper pack, el llibre de Takatuka i alguna cosa més, per regalar-ho a algú també molt especial.
 
Entre els comptes-marques escollides hi ha:

  

CYCLO Menstruación sostenible 
Botiga de productes d'higiene menstrual ecològics, reutilitzables i lliure de tòxics, com la copa menstrual, a on a més ofereixen educació menstrual per a aprendre a viure la menstruació en possitiu.
 
 
Amb la que sortejarem llibre + copa menstrual
 
 
Selenitas
Col·lectiu menstrual creat entre Barcelona i Vitòria-Gasteiz que promou l'autoconeixement menstrual, des d'una perspectiva feminista i de gènere, i creadores de l'Agenda Menstrual.
 
 
Amb la que sortejarem llibre + agenda menstrual
 
Feminarian
 

1ª Escola feminista virtual
Feminarian es compon de dos eixos de treball principals: d'una banda, l'Escola de formació social i feminista virtual i, d'altra banda, els projectes que duen a terme en associacions, col·legis i instituts, organismes públics, etc.

 
 
 
Amb la que sortejarem llibre + descompte a un curs online

Nur Organic 
Línia de productes ecològics per al cicle menstrual, lliure de tòxics, ecològics i biodegradables, produits a Barcelona.
 

+ info 

 

Amb la que sortejarem llibre + pack de productos.

 

Cocoro

Advanced lingerie for periods

Marca de calcetes absorbents per a la menstruació i el fluix vaginal. Fabricades a Barcelona.

 

@cocorointim

+ info

 

Amb la que sortejarem llibre + pack de 2 bragas menstruales

 

Atenció estigueu ben atents/es!