takatuka
català | castellano

Agenda de març d'activitats literàries de Takatuka


El mes de març no ha començat amb el millor peu amb la crisi del coronavirus, tot i així alguns dels títols de Takatuka protagonitzaran activitats, fires, celebraciones i fins i tot un club de lectura. Aquí compartim la nostra agenda del mes. Pero recordeu, abans d'anar a algun d'aquests actes és millor confirmar que no s'ha cancel·lat.

Dissabte 14 de març de 11h a 20h
I Mostra del Llibre Llibertari
Plaça de la Lira Ripoll
Activitat gratuïta
“I Mostra del Llibre Llibertari"
El proper dissabte 14 de març ens podreu trobar a la Fira Llibertària de Ripoll que celebra la I Mostra del Llibre Llibertari. Entre totes les activitats infantils a les 17h hi haurà un conta contes de En Cunki del nostre segell, de la mà de les bagaudes.

Més info

Dissabte 21 de març a les 17:30h
Llibreria El Petit Tresor
Carrer de la Fusina, 17 Vic
Grup de lectura - La Butaca vermella
Activitat gratuïta

 


“Un indi com tu i com jo"

A la llibreria El Petit Tresor de Vic tenen diferents clubs de lectura. Aquest mes de març el grup de La butaca vermella, +8, està llegint el llibre Un indi com tu i com jo. I el proper 21 de març el podran comentar a partir de les 17:30h de la tarda.

Més info

Diumenge 22 de març 
CEIP El Dofí
Premià de Mar
Festa de la Primavera i portes obertes
Activitat gratuïta


Les amigues del col·lectiu Rosa Sardina segueixen a munt i avall amb la Lota la catxalota. Just el 22 de març celebraran l'inici de la primavera i les portes obertes del CEIP El Dofí de Premià de Mar amb un conta contes taller per conscienciar als infants de la necessitat de cuidar del medi ambient i de la necessitat urgent de reduir els residus.

Més info

Us hi esperem!