• 72 pàgines | 12 x 18 cm | rústica
  • Traducció: Pere Comellas Casanova
  • ISBN: 978-84-16003-41-9
  • Takatuka Novel·les

Un indi al jardí

7,50 

Un bon dia la Mia troba el seu pare al jardí vestit d’indi…Hi ha instal·lat un tipi al i diu que pertany a la tribu dels walla-walla. El seu germà de sang se li ha aparegut en somnis i li ha dit que ha de trobar el cercle màgic i esperar allà l’arribada d’un senyal, abans de poder tonar a la seva quotidianitat. Tota la vida familiar queda trastocada per aquest fet. Com s’ho pot fer la Mia per evitar que els seus amics pensin que el seu pare s’ha tornat boig? A més a més els diumenges li toca aguantar la tieta Rondinaire.

Seleccionat per a optar al premi Atrapallibres del curs 2016-2017. Aquest premi escolar és organitzat pel CCLIJ (Consell Català del llibre Infantil i Juvenil)

 

Ressenyes

«Mia narra, atónita, la locura que parece invadir su hogar. La extraña transformación de su padre en indio produce todo tipo de gags y momentos difíciles de entender, por lo que tratan de esconder la situación y aparentar normalidad. Pero los problemas se agravan cuando tienen que recoger a tita Cascarrabias como cada domingo. Quizá la única solución esté en sondear los verdaderos sentimientos del cabeza de familia y desenmascarar al niño que sigue viviendo en él. Un pequeño relato, fresco y divertido, trufado de ilustraciones en blanco y negro que esbozan, de forma realista, los retratos de los protagonistas y algunos de los detalles que se mencionan». Canal Lector

Veure més