Política de vendes

En virtut de l’estipulat per l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de Juliol, de Serveis de la societat de la Informació i del Comerç Electrònic, informem les persones usuàries que el domini www.takatuka.cat pertany com a titular a:
Takatuka, SL
C/ Junta de Comerç, 18, baixos
08001 Barcelona
N.I.F.: B-64877921
info@takatuka.cat

Societat Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona amb número de Tom 40526, Foli 6, Full B361171, Inscripció 3

Preus, forma de pagaments i enviaments

Els preus aplicables a cada producte són els indicats en el web en la data en què es realitza la comanda. Abans de procedir a la compra, el client o clienta serà informat del preu complet, incloent-hi les despeses d’enviament, que apareixeran desglossades. Les ofertes estaran degudament marcades i identificades com a tals i s’indicarà convenientment el preu anterior i el preu de l’oferta.
El preu del producte no inclou les despeses d’enviament. Aquestes despeses corren per compte del client o clienta i s’afegiran al total de l’import dels productes i/o serveis seleccionats. El cost del servei de lliurament contractat vindrà determinat per les condicions i la modalitat de lliurament seleccionada.

• Península i Balears: 72 hores laborables
• Canàries: 10 dies
• Ceuta i Melilla: 10 dies

Despeses d’enviament

Península i Balears: 4,50 €
En comandes superiors a 25,00 €, els enviaments seran gratuïts, excepte a Canàries, Ceuta i Melilla.
Els enviaments a Canàries, Ceuta o Melilla es realitzaran per Correus d’Espanya i tindran un cost de 7,50 €

Forma de pagament

Només s’acceptarà la següent forma de pagament:
• Targeta bancària compatible amb la nostra passarel·la de pagament. La nostra entitat no emmagatzema les dades de la targeta.
L’empresa es responsabilitza de la qualitat i garantia dels productes. Si després d’haver realitzat el pagament no existís estoc del producte comprat, l’empresa contactarà amb el client o clienta per a cancel·lar la transacció.

Seguretat

Tot el procediment de compra i la transmissió de les dades personals de la persona compradora s’efectua amb total garantia de seguretat i confidencialitat, utilitzant-se un protocol de connexió segura HTTPS.

Seguiment de la comanda

Si voleu fer alguna consulta sobre la comanda o voleu comprovar-ne l’estat, podeu escriure al WhatsApp +34 722 449 501 o enviar un email a info@takatuka.cat

Devolució dels productes

Takatuka S.L. garanteix al client o clienta la possibilitat d’anul·lar la seva comanda en qualsevol moment i sense cap cost sempre que l’anul·lació es comuniqui abans que la comanda hagi estat posada a disposició del transportista per al seu enviament. En cas contrari haurà d’esperar a rebre la comanda per a exercir el dret de desistiment.

El dret de desistiment

Condicions i termini per a exercir desistiment, article 97.1.i del RDL 1/2007.
Si no queda satisfeta, la persona compradora disposa d’un termini de catorze dies naturals, des de la recepció del producte, per a retornar-lo. Per a exercir el dret al desistiment, haurà d’informar l’editorial trucant al telèfon 722 449 501; i per a realitzar la devolució haurà de sol·licitar-la per correu electrònic a info@takatuka.cat, enviant la foto de la portada del llibre i dels possibles danys o defectes. Els productes retornats hauran de ser lliurats juntament amb l’albarà o la factura emesa per Takatuka S.L. El client o clienta podrà efectuar la devolució sempre que els productes conservin el seu embalatge original. Així mateix, haurà d’incloure en l’enviament els manuals, instruccions, accessoris o regals promocionals inclosos en la compra.
La devolució es realitzarà a la següent adreça:
Takatuka S.L.
Camí dels Valencians, s/n 17853 Tortellà (Girona)

Reemborsament

En cas de desistiment, Takatuka S.L. reemborsarà a la persona compradora tot el pagament rebut, despeses de devolució incloses, sense demores indegudes i, en qualsevol cas, abans que hagin transcorregut catorze (14) dies naturals des de la data en què Takatuka S.L. hagi estat informada de la decisió de desistiment. El reemborsament es realitzarà utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat pel client o clienta per a la transacció inicial.