• 32 pàgines | 21,5 x 28,5 cm | cartoné
  • Traducció: Patric de San Pedro
  • ISBN: 978-84-18821-69-1
  • Takatuka Àlbums

Rauc, la granota més feliç del món

15,00 

Aquesta faula és un petit drama amb final feliç.

Croac era la granota més feliç del món: reia, jugava, es divertia… Un matí li va atacar la cigonya, i Croac va perdre tres dits d’una pota: va quedar esguerrada. Ja no era tan hàbil fent piruetes a l’aigua, i ni gosava saltar d’un nenúfar a un altre, ja que temia quedar en ridícul i que les altres granotes es burlessin de la seva discapacitat. No obstant, com són les coses, la seva manca d’encert us salvarà la vida i la resta de les granotes quedaran flipant.

Totes van aprendre que també es pot ser feliç amb tres dits menys, malgrat el ridícul i la discapacitat, com s’encarreguen de transmetre les imatges acolorides i divertides d’Emilio Urberuoaga.

Ressenyes

«El relat d’en Werner Holzwarth ens fa pensar en la vida i en com malgrat els entrebancs que ens poden succeir i les limitacions que hom pugui tenir, la recerca de la felicitat és una constant que es pot aconseguir, de vegades, com en aquest cas, gràcies a, precisament, aquesta limitació.
El relat té un final esperançador i positiu. [...] M’han agradat molt les il·lustracions a doble pàgina, a sang, situant l’horitzó molt avall per donar-li presència als cels de colors vius, amb uns traços divertits, i la presència d’un relat paral·lel que protagonitzen una libèl·lula i un ocell vermell que val la pena resseguir.» Jaume Centelles, La invitació a la lectura

Veure més